Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2008 11:22 - За промяна, чрез статуковото
Автор: ashikov Категория: Политика   
Прочетен: 1368 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От няколко дена се каня да напиша няколко реда за тези, които се "борят" за промяна.
Едва ли вече НДСВ можем да ги поставим в графата борещи се за промяна, но няма как да пропусна да цитирам и коментирам изказването на Монтанската царска депутатка Маргарита Кънева. Пред съпартийци тя се изцепи: "НДСВ отчита интересите на членската си маса в страната и от тов определя да остане ли в коалицията или не." Така е, след като отчете интересите на народа и ни направи член, по-най неприемливия и антинационален начин на ЕС и НАТО, сега трябват нови доводи за оставане в коалицията.

В милата ни родина пък, привидната свобода на словото, продължава да взима своите жертви, този път на мушка е водещия на предаването "Национална Гвардия" и лидер на Български Национален Съюз, Боян Расате. Комисията по дискриминация подвърди, че той е един долен, мръсен лъжец и прати жалбата на циганина Тома Николаев към прокуратурата. Какво да се прави, като по-цял ден седиш и си измисляш лъжи и клевети по-адрес на циганите, като например, че повечето то тях не искат да се образоват, крадат, живеят на чужд гръб, че държавата им отпуска панелки, които те за нула време унищожават с т.н. и т.н. и т.н. Всъщност ще е несправедливо, ако кажем, че циганите не са допринесли нищо за България и Българите. Например, направиха така, че из цяла европа да знаят, че Българите крадат, проституират, просят и изобщо каквото лошо се сетите... Не че няма и етнически Българи да го правят, но сравнено с циганите, представящи се в България за Турци или цигани, където което минава, в европа се представят за Българи...
По-предната вечер по БТВ гледах по БТВ за Българи направили си палатков лагер под парижкия мост, е чесно да ви кажа направо си бяха Българи, даже по-приличаха на Българи от който се сетите Българин... Смешно и тъжно... Сега Българската държава трябваше поне да излезе с позиция пред френското правителство, даже и пред ЕС, че това не са етнически Българи, а част от циганското малцинство, което точно те защитават.

Тези дни агент Каракачанов отново напомни за себе си. Най-накрая публично призна, че партията му, носеща името на една от най-добрите организации създавани някога по-нашите земи,  има за цел да се прикрепи към някого, за да участва във властта. Ще с е върна на тази тема, но преди това...  същият  обяви, че организацията му още преди 15 години е обявила нуждата за създаване на  Национална Гвардия  и за това  се заемали с формирането на отряди... Ами той 15 години какво е правел незнам, освен май да говори по платени интервюта, нищо друго не направи... Е да не бъдем чак толкова непризнателни, направи, успя да се прикрепи към СДС, БСП, Софиянски, Мозер, та сега и ГЕРБ и успя... да остане в играта и във властта, основната му цел, но от тази цел едва ли нещо печели народа, а щом той не печели значи се обезсмисля упражнението. Да не говорим, че когато се появиха дейните хора, като г-н Боян Расате и Български Национален Съюз, които не само  повдигнаха въпроса, но и потърсиха съдействие от всички патриотични организации, една от малкото организации отказала подкрепа беше именно "ВМРО" ЕООД на агент Каракачанов.  Даже се получи малко комично, агент Каракачанов първо започна да плюе по-тази идея, но като му припомниха, че в интурвюта и в листовки той и организацията му са подкрепяли такава идея, той обърна монетата и започна да се хвали, че той бил бащата на идеята, но с "пияните" младежи на Расате нищо не можел да работи по-въпроса... Това беше най-комичното, човек който се налива като свиня от сутрин до вечер да говори за пиянството на други... Аз се питам, а с трезвите агенти на Каракачанов какво постигнахме по-въпроса, освен от време на време споменаване на тази идея? Отговорът е ясен и в малките градчета и в селата всички много добре знаят отговора. Вече 15 години цигани тероризират населените, изнасилват, грабят, пребиват, а хората като последна надеждаредовно звънят не на трезвите агенти, а на пияните младежи, защо ли? Отговорете си сами. Ако този г-н искаше да се върши работа, щеше да търси общи действия, а не разделение.
Ако трябва да сме коректни агент Каракачанов търси обединение, но не с патриотичните организации, а с десни партии ръководени от грабителите на народа, като целта на Каракачанов е да създаде Българското ДПС, за да може на ГРЕБ да не им се налага да управляват с антибългарската партия. Само се чудя къде е разликата, едните ще слугуват на Анкара, другите на Брюксел-Вашингтон-Тел авив...
А и нали Каракачанов се бори за промяна, че каква промяна ще дойде от Б. Борисов и събраните в партията му, преминали през кажи речи всички партии на прехода хора?

Аз винаги съм искал и работя за обединение, защото само то ще ни направи достатъчно силни, за отстояване на националните ни интереси. Наскоро една симпатизантка ме попита, защо се делите, защо не се обединявате? Тогава аз и зададох контравъпроса, с кого да се обединяваме? С агент Каракачанов или с довчерашния демократ и върл антикомунист и плюещ по-национализма, защото бил последната крепост на комунизма, Волен Сидеров ли? Човека, който събра около себе си толкова много некадърници, послушковци, само и само в праламенат да вкара свои хора. И когато говоря за тези две организации и не само, защото национализма не е само АТАКА, не изключвам възможността да работим с многото идеалисти и чесни Българи в редиците на тези организации, тези които влизат с идеите си и след определено време напускат разочаровани, така тези организации си вършат работата, спират духът на идеалистите, тези които могат да променят нещо, в същото време представящи се за националисти подставени лица работят за статуковото.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kliment - Можем ли все още да говорим за &qu...
12.03.2008 21:25
Можем ли все още да говорим за "царски" хора или работи. При положение, че Симеон стана премиер на Републиката, според мен, не може повече да се говори за нито за цар, нито за царски работи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111092
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031