Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2008 12:49 - За бате Бойко и полицейските успехи
Автор: ashikov Категория: Политика   
Прочетен: 996 Коментари: 1 Гласове:
0



Ликувай народе, спасителят дойде. След като опрви София и Софиянци живеят без проблеми сега е ред и на държавата. Вярно че София – това е България, поне така твърдят мнозинството от Софиянци, но бат`Бойко е добър и ще осигури добър живот и на хората от селата, нали е минал и през школата на другарите, няма как работническото село да не му е приоритет.

Ако някой Български лидер си мисли, че може да промени Българската политика, то това е Бойко Борисов. Това не са мои думи, а на вестник „Фйненшъл таймс” . Да, ама не, тов изобщо не е вярно, та нали те – западните лидери създадоха една камара от „лидери”, които дават мило и драго, за да променят Българс ката политика, така както им се нареди. А от „големия брат” се иска само едно, да им осигори власт. И той им я дава, вярно за един мандат, но като знае в замяна на тази власт, какви неща кара да правят марионетките си дава сметка, че колкото и манипулиран да е един народ все ще види, че тъпче на едно място.

Бате Бойко мина и през МВР, но това че вече не е там не означава, че нещтаа са се променили. Така както при него и сега Българската полиция жъне успехи. Така например в Благоевград полицията заловила 58 годишна жена след опит  за кражба на... едно кебапче на стойност... 49 стотинки.  Браво, това е страхотно постижение. Но какво да правят след като всички крадци на кокошки са зад решетките, а и самите кокошки вече почти липсват по дворовете. Не може докладите да остават празни, трябва да се отчита дейност. А ние гражданите на Р. България ще чакаме деня когато ще заловят хората обвързани с пране на пари, източване на фондове и далавери с ДДС, тогава може и да има пари за достойни заплати, достойни пенсии и нормални условия в държавните училища и забавчки. А до тогав ще броим стотинките и ще се надяваме да съберем някак 49 стотинки, за да опитаме поне в месеца веднъж вкуса на кебапчето, ако е останало нещо истинско в него.

Разбира се успехите на МВР не свършват с това. Преди седмица показаха че когато е застрашена демокрацията могат да се мобилизират и да защитят правата на свободно изказвне. Осигуриха безопасното преминавне на „маратонския прайд” на гейовете... всъщност там имаше 3 хомосексуалиста, 1 хомосексуален циганин и още около 40 техни приятели, дошли да им доствят морална подкрепа. Всъщност в деня на гей парада имаше дискриминирани, имаше и заплаха за демокрацията. Дискриминираните бяха нормалните хора, които мирно протестираха и на тях, а не на хомосексулистите бяха отнети првото на глас и на демокрация. Задържани бяха над 150 души и никой не може да спори с мен, че са били по-малко както писаха по медиите, защото аз бях един от тях и добре видях колко човека бяхме. Нима ние нямаме право да изразим своето мнение, разбира се съобразявайки се със законите на тази страна?

Човек се замисля какво става по-дяволите. Как може полицията само защото е преценило, че някой изглежда подозрително да бъде задържан? Ами то по-тази логика и аз трябва да си мислим за всички момичета, които редовно виждам в последно време с турски шалвари, че са от турски произход?   Логично е да са такива, но за съжаление не са. Отклонявам се от темата .

Сега вътрешния министър, министър пред. и президента ликуват. Демокрацията в България е факт. В крайна сметка какво е свободата, свободата е свобода на избор. Властимащите избират на коя страна да застанат. Този път сегашните ни управници избраха, да бъдат на страната на педерасите. Ще чакаме управниците, които ще се съобразяват с Българските традиции и обичаи, с мнозинството и не на последно място с църквата и джамията, а те този път бяха категорични, гейпарада е дело на сатаната.  

А като стана дума за полиция се сетих за нещо, което се случи преди няколко дена. Един Български пенсионер от гр. Сухиндол си взел малката пенсия и отишъл да си плати вересиите в магаззина, за да има очи да иска отново и в магазин му се случва нещо интересно. Едно циганче го издебва и пред очите на магазинер и още няколко души му дърпа парите и изчезва. Това че никой не тръгва да го гони няма да коментирам защото да помогнеш на пенсионер в беда е въпрос на възпитание, но полицията, на която е задължение да му помогне не мога да подмина. Полицията отказва да му съдейства при положение, че Сухиндол е малък град и всички очевидци познават циганчето и има както очевидци, така и крадец. Но тя зщитницата на онеправданите си намира безумни оправдания и отказва помощ. Браво г-да полицаи, да живеят циганите и педерасите, а за нормалните Българи... и те да живеят нали някой трябва да плаща данъци, за да има пари за заплатите ви.




Гласувай:
0



1. internationalist - Bate Boyko,
02.12.2008 03:15
shte bade premier,tova e yasno kato byal den.Kolko li sramove shte obirame s nego, kogato pokazhe istinskata si mutrenska sashtnost....E pone shte imame i nie premier specialist po bojni izkustva kato Putin.Za klubovete po bojni izkustva mozhe da dojde zlatno vreme,osobenno ako gi osvobodyat ot danaci s cel da stanat perachnici na pari.Vrashtam se v BG,pravya si edin klub po Eskimosko bojno izkustvo: Eskimo-do i chakam Bat Boyko da dojde na vlast.Dojde li,ohooo,Solunskata mitnica ryapa da yade pred moyat klub.Blazhenno e da si pomechtaesh....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111546
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930