Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2009 14:13 - В Павликени хората се радикализират срещу циганите
Автор: ashikov Категория: Политика   
Прочетен: 3354 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2009 14:15


Подписка с искане да бъдат изселени от Павликени четирима цигани заради непрекъснати кражби и убийства беше внесена вчера при кмета инж. Ангел Генов. Инициативният комитет, събрал подписите на 655 човека от града, е в състав Гочо Данев, Енчо Асенов и Сабин Сабинов. Гражданите настояват  да бъдат изселени Деян Стефанов - Дънди, станал известен с това, че навръх Гергьовден тази година застреля 3 души и тежко рани един. В момента той е в ареста. Другите, срещу които е насочен гневът на павликенчани, са брат му Илиян Стефанов, който е напуснал Павликени и се укрива от възмездието на близките на убитите. Асен Асенов - Бомбата, и Симеон Човката са другите двама, подлежащи на изселване, според подписката. Според изписаните адреси след имената в подписката излиза, че около 40 на сто от подписалите я, са живеещи в циганския квартал на града. Което доказва, че конфликтът не е на етническа основа, а срещу криминално проявени лица, от които са пропищели всички.
Кметът на Павликени инж. Ангел Генов заяви, че той няма правомощия да изселва хора. Подписката ще бъде изпратена до oкръжния прокурор и до Окръжния съд във В. Търново.

Янтра днес

Докато държавата бездейства, гражданите все още се опитват по-мирен път да решат проблема с циганите. Но докога ще търпят циганските набези от една страна и бездействието на държавата от друга, никой не може да каже. Така много скоро ще се стигне до ответен удар от страна на Българите срещу циганите и тогава няма да са виновни националистите, скинарите или нацистите, тогава ще са виновни само онези, които ни управлавят вече 20 години. Както леви, така и десни боклуци. Единствения изход от такъв край на нещата е да имаме едно национално отговорно правителство, което да вземе мерки, спрямо циганския произвол. Това е единствения мирен сценарий, който може да се осъществи. Циганите да бъдат пратени да работят, вместо да бъдат хранени със социални помощи оставяни по-цял ден да джебчийстват, а вечер мъжете да ходят по-дискотеки и да изнасилват Български момичета и ако някой Българин се опита да помогне на момичето да го пребият или още по-лошо, да го убият. За някой това може да звучи преувеличено, но не така мислят жителите, както на Павликени, така и на много други населени места в цяла България, където цигани безнаказано паразитират.  

 



Тагове:   терор,


Гласувай:
0



1. анонимен - Циганите смятат,
24.06.2009 14:16
че са орисани да живеят на гърба на другите. Това им е национална психика, независимо къде живеят. Казва го дори Кармен от повестта на Проспер Мериме.
Писах в свой пост за това.
Трябва да ги отучим от този манталитет.
цитирай
2. drakulla - Аз честно казано
24.06.2009 20:17
не виждам защо повечето от тях да имат право на гласуване. Не би трябвало те да имат право да определят бъдещето на България. Смятам, че не е крайно.
цитирай
3. viki02 - Ако това ще те ужаси, и в София на нас, ...
25.06.2009 11:40
Ако това ще те ужаси, и в София на нас, гражданите, полицията не помага чак толкова много. Тя охранява само паразитиращите политици. От нас е отклонено вниманието.
Безредието е всеобщо. Трябва да им се търси сметка.
Там, където има лица като криминално проявени българи или цигани паразити нещата са по-ужасни. Мога да си представя страха да живееш, който те преследва всеки ден!
Не ви остава нищо друго, освен да протестирате срещу политици, управляващи и полиция, че не ви пазят както трябва! Не се отказвайте. Никога не е достатъчно, особено у нас.. е никак.
Циганинът няма какво да губи, той е на улицата.
А на мен са ми отказвани помощи, защото така можело и циганите да взимат... Друг парадокс вместо да намерят компетентно решение. Аз винавна ли съм, че има цигани, че да не ми дават помощи заради тях.Единствената ми вина е, че родих ... в България, а бившият ми съпруг гони курвите и им плаща сметките, вместо да си плаща на детето. И законите го пазят! да не плаща.
Как да не ни завземат циганите с такиво ЦИГАНСКО управление!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111578
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930