Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 15:29 - Нашата листа за Парламентарни избори 2009
Автор: ashikov Категория: Политика   
Прочетен: 2116 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Представяме Ви водачите на листи и мажоритарните кандидати на Български Национален Съюз - НД

Български Национален Съюз/ГВАРДИЯ ще участва в „Парламентарни избори 2009” под името „БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ – НД”. В нашите листи се намират както дългогодишни, доказали се със своята лоялност и постоянност членове на Организацията, така и членове на други националистически организации като БНРП и Кръв и Чест – България. Представяме нашите кандидати за народни представители, както следва по избирателни райони:

В София 1 – 23 МИР, водач на листата е Димитър Попов – член на Националното ръководство на БНС,  а мажоритарен кандидат е Боян Расате – водач на Съюза.

В София 2 – 24 МИР, водач на листата е д-р Иван Георгиев – председател на БНРП.

В София 3 – 25 МИР – водач на листата е Боян Расате – водач на Български Национален Съюз.

Във Варна водач на листата е Боян Расате – водач на Български Национален Съюз. Втори в листата е Александър Борисов – водач на БНС-Варна. На трето място е Искрен Станев – отговарящ за пропагандата в БНС-Варна и член на Националния съвет на Организацията. Следват членове и симпатизанти на БНС-Варна.

В област Враца водач на листата и мажоритарен кандидат е Пламен Христов – организационен секретар на Български Национален Съюз. Втори в листата е Илия Дончев – водач на БНС-Бяла Слатина. На трето място е Десислава Хубчева от гр. Враца – симпатизант на движението.

В Стара Загора водач на листата е Тодор Деянов – баща на отвлечения през 1997 г. Съвестин и основател на фондация “Съвестин”. Следват представители на БНС-Стара Загора.

В Пазарджик водач на листата е Асен Кръстев – водач на БНС-Пазарджик. Листата е съставена изцяло от членове на БНС-Пазарджик.

В област Плевен водач на листата е Петър Стоименов – европейски и републикански шампион по бокс, свръх тежка категория – дългогодишен симпатизант на нашето движение. Втори в листата е Момчил Петков – водач на БНС-Плевен.

За Видин – водач на листата е Венцислав Кърпачев от Български Работнически Съюз, симпатизант и сподвижник на нашето движение през годините на нашата дейност.

В Монтана – водач на листата е Пламен Николов от местната структура на БНРП, следван от членове на общинските организации на БНРП в Монтана. Мажоритарен кандидат е Борис Филипов Иванов – отговорен секретар на Партията.

В Ловеч водач на листата е Звездомир Андронов – водач на БНС-София.

В Габрово листата е съставена от членове на местната структура на БНРП.

В област Велико Търново водач на листата е Камен Попов – симпатизант на Български Национален Съюз. Втори в листата е Фейзи Ашиков – член на Националния съвет на Български Национален Съюз.

В Русе водач на листата е адвокат Здравко Паскалиев – член на Български Национален Съюз, а втори в листата е Милен Боев – водач на БНС-Русе.

В Търговище водач на листата е Любомир Липошлиев – дългогодишен активен член на БНС, групов отговорник в софийската организация.

В Шумен водач на листата е Иван Вичев – водач на БНС-Шумен и дългогодишен активист на движението.

В Разград не е регистрирана листа за участие в изборите, поради.... (бойкот на местната организация на БНРП)??

В Силистра кандидат-депутатската ни листа не е регистрирана от местната РИК поради техническа грешка. Решението на РИК е обжалвано пред Върховен административен съд. До този момент няма отговор. Листата е съставена от симпатизанти и кандидат-членове на Съюза, заели се с изграждането на регионална организация на БНС в Силистра.

В Добрич водач на листата е Детелин Кюркчиев – член на Националния съвет на БНС, офицер от запаса.

В Бургас водач на листата е Георги Каравелов – водач на БНС-Бургас.

В Ямбол водач на листата е Петър Стоименов – европейски и републикански шампион по бокс свръх тежка категория, дългогодишен симпатизант на нашето движение. Втори в листата е Пламен Христов – организационен секретар на Български Национален Съюз. На трето място е Марина Танова – симпатизант на БНС.

В Сливен водач на листата е Симеон Костадинов – сценарист на сваленото от ефир предаване „Национална гвардия”, следван от Станчо Тодоров – деен симпатизант на Организацията от Сливен.

В Хасково водач на листата и мажоритарен кандидат е Стефан Сталев от БНРП.

В Кърджали водач на листата е Георги Бонев – водач на БНС-Асеновград, следван от представители на БНС-Кърджали.

В Пловдив водач на листата е д-р Иван Георгиев – председател на БНРП, следван от членове на БНС-Пловдив и представители на Кръв и Чест – България.

В Смолян мажоритарен кандидат е бившия депутат от Атака Георги Георгиев.

В Благоевград водач на листата е д-р Йордан Манасиев – дългогодишен активен член на Съюза, научен сътрудник в БАН по микробиология, следван от Стоян Стойчев и Асен Йовчев от БНС-Благоевград. Мажоритарен кандидат е Стоян Стойчев.

В Кюстендил листата е съставена от симпатизанти на Български Национален Съюз.

В Перник мажоритарен кандидат е Владимир Цветков – симпатизант на Съюза.

В София-област листата е съставена от членове на БНРП, а мажоритарен кандидат е Лъчезар Заркин – син на убития от комунистите дисидент Георги Заркин.

От Централното ръководство на Български Национален Съюз Призовават всички симпатизанти на движението да се свържат с нас на изписаните по-долу координати и да помогнат с разпространяването на печатните ни материали, а с това и на нашите идеи. Благодарим предварително!

За контакт: София 1303, ул. „Овче поле” № 153 – Български Национален Съюз;

Тел: 02/831-07-67, мобилен: 0893/38-69-14;

Е-пощ@: n bns@mail.bg Този e-мейл е защитен от на спам-генератори, нужен Ви е позволен Javascript, за да го видите

   
image
image


Тагове:   кандидати,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111570
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930