Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 11:50 - За БДЖ, Локомотив и Гигомотив
Автор: ashikov Категория: Политика   
Прочетен: 2640 Коментари: 2 Гласове:
1



Една от най-актуалните и коментирани теми в последните дни е свързана с Българската Държавна Железница. Проблемите там не са от днес или вчера. Пожари във вагоните, откраднати от циганите ЖП линии, и пак от тях хвърляни камъни по влаковете. Днес тези неща са на заден план, та дори не се и коментират. Днес на преден план са работни места, заплати и заплахите, които отправят Българските държавници към обществото, че БДЖ фалира. Мен това не ме учудва, защото смятам, че ефектът, който се търси от цялата тази история е да се внуши на хората, че държавата не е способна да управлява железниците. Така ако един ден се стигне до приватизация и, хората да не са настроени по-скоро против, а или да си замълчат или да аплодират поредната антинационална стъпка, на поредното анти българско управление(може да не е днешното).

Когато пиша за БДЖ, няма как да не повдигна въпрос за случващото се около двата представителя в елита на железничарските отбори. Бизнесменът Коко Динев, излезе с обръщение към феновете на Локомотив Пловдив, което заслужава единствено и само похвали. Феновете на пловдивското Локо, могат да бъдат горди с този човек, който показа уважение към тях. Показа уважение към любимият им клуб, както и към историята на този отбор.Малко са президентите на футболни отбори в България, които могат да направят това.

Така например, той се похвали с построяването на две нови игрища, едното е готово, другото се прави. Не така стоят нещата със столичното Локо и самозабравилият се Николайчо Гигов. Той не само не уважава феновете на отбора, но и ги прогони от стадиона. Всъщност той закри стадиона… Сега отборът му обикаля като цигански катун софийските стадиони. Самият той се оплака, че за две години е дал 600 000 лв за наеми… Ами г-н Гигов да бяхте ги дали за стадион Локомотив, сега отборът щеше да играе „у дома”, нямаше да има това напрежение между Вас и феновете, дори отборът да беше отново на тази незавидна позиция. Но е време ПФК Гигомотив АД да бъде закрит, за да се възроди ПФК Локомотив София, а ако ще и старта да е от В АФГ. Не един и два отбора по този начин получиха нов и свеж живот.

Изобщо цялата ни държава е такава, от икономиката до спорта, от заплатите до пенсиите, уж вървим напред, а все нещо ни пречи. Сега ни пречи шенген, но като влезем в него, ще ни пречат емигрантите, които ще ни залят. Така ще е докато на власт са послушковци, а България не стане независима държава а продължава да скача от съюз на съюз….



Тагове:   Локомотив,   БДЖ,   Коко,   Динев,   Гигов,


Гласувай:
1



1. viovioi - здрастииииии...
23.11.2011 16:49
къде се губиш? Нещо да кажеш за Локо Мездра?
цитирай
2. ashikov - :)
23.11.2011 17:00
За Локо Мездра, ако не се класират в Б група, догодина Ловико Сухиндол ще се изправи срещу тях... Жалко, че няма как да направим онзи отбор, който имаха Лозаро-винарите от Сухиндол, но по-добре аутсайдер във В АФГ, отколкото първи в областните... Иначе наистина доста време не съм писал тука, но засега мисля да драскам редовно за това онова...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111584
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930