Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2008 10:41 - Гостуване в Пловдив, но не съвсем
Автор: ashikov Категория: Спорт   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
0



 Ето, че родното първенство започва и червено-черното ми сърце вече развалнувано, чака началото на пърия мач любимото Софийско Локо. За Левски и Черноморец, то започна още миналата седмица.
Гостуваме на отбор, срещу който играем традиционно добре. Аз лично не очаквам нищо друго освен победа. Като се има предвид целите на отбора, както и конкуренцията на върха, определено през целия сезон трябва да се стараем да загубим максимално малко точки, най-вече в преките двубои. Стартът е много важен, психологически момчетата да са спокойни и да играят за постигането на целта, участие в турнира "УЕФА", за това трябва да стартираме с победа.
От фенска гледна точка най-лошото, е че поради наложено наказание на  Пловдивското Локо, мачът щесе играе пред празни трибуни и  няма да можем да подкрепим любимият отбор. Това в  повечето случаи има обратния ефект, настройва феновете срещу полиция,  футболен съюз и т. н. Това е така и със забраните да се палят факли и най-вече най-голямата глупост, в дадени мачове забрана да се вкарват PVC тръби за веене на знамена, ами с извинение на оная си ли работа да давържа знамето, че да го вея?
Проблема не е в правилата, написани или преписани от хора, които незнаят за какво става въпрос. Резултатът е този, че нито факлите остават незапалени, нито счупените глави по-малко.
Да се върнем на футболната част. Надявам се, че и този полусезон ще гледаме интересни мачове и че ще постигнем добри резултати. Очаквам този пролетен дял също така, защото освен, че имаме шанс за 2-рото място, но и сме фаворит за спечелване на купата на България. Жребият в този турнир беше благосклонен и ще посрещнем на нашия стадион един отбор, отново от Пловдив и който на наш терен бием, често, макар че на техния имаме достазатруднения. Разбира се традициите не са гаранция за успех, но надеждата не е малка и докато я има ние в кв. "Надежда" ще мечтаем. Успех на железните лъвове на стадиона и напред към "УЕФА" и Купата на България.

САМО ЛОКО!


Тагове:   Пловдив,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111547
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930