Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2008 08:02 - Търси се... селекционер за Националния
Автор: ashikov Категория: Спорт   
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове:
0



Пламен Марков е отстранен от поста Национален селекционер. Това е логично от гледна точка на резултатите на нашите национали. Засега отбора е без селекционер и слуховете за това, кой ще замести Пламен Марков не са кой знае колко обнадеждаващи. За мене най-нелогично ще е Димитър Пенев да застане начело на националите. Всички го помним със страхотния успех от 94-та и приличното представяне на евро 96 и един провал сега би му изиграла лоша шега.

Други две спрягани имена са на Херо и Краси Балъков. Даже не искам и да си помисля какъв срам ще берем с Херо, а Краси Балъков е съвсем приемлив вариант.

Аз съм твърдо против да се вземе за селекционер някой чужденец. Все пак това е Българският Национален отбор и той трябва да бъде съставен от Българи. Говори се, че един от вариантите е Люпко Петрович. За мен е абсурдно един сърбин да води Българският Национален отбор. Сърбите, които ненавиждат Българите, сърбите които винаги в историята са ни мамили и са ни забивали нож в гърба. Същите тези сърби, които винаги са работили против нас, днес да водят нашия Национален отбор. Да, Зоран Янкович игра за Националния ни отбор и дори се разписа. Тук не става въпрос, за това дали някой е добър или не. Тук става въпрос за Национално самочувствие.

Чета по-форумите и не мога да повярвам. Някой си написал, че селекционер трябва да стане Фатих Терим. Да той е добър специалист, но в България да искаш той или, който и да било негов сънародник,  да оглави Националния ни отбор си е равностойно на предателство.

Тука всеки ще си каже, добре а кой да стане? За мен има един добър вариант и той е Стефан Грозданов. В момента положението на Българският Национален отбор е сходно с положението на Локомотив София в периода, когато Грозданов ги пое. И Локомотив София тогава и Националния отбор днес, са стигнали дъното. Ние нямаме отбор да станем световни шампиони, както Локомотив нямаха отбор да станат шампиони на България. Но Стефан Грозданов направи така, че Локомотив София да се представи достойно и го направи не само в България. Той е човека, който може да класира България на Световно и той е човека, който може да върне от ЮАР, отбора със спечелени точки, стига да му се даде свободата да работи.



Тагове:   националния,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ashikov
Категория: Политика
Прочетен: 111101
Постинги: 34
Коментари: 79
Гласове: 862
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031